57
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 6 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- σάλτσα σόγιας 40 ml
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ξύδι 2 κσ
- θυμάρι 2 κλων
- μπαχάρι 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Υλικά συνταγής
6 μπριζόλες χοιρινές (λαιμού λεπτές 2 εκατοστά)
για τη μαρινάδα
1 κρεμμύδι μεγάλο
1 ντομάτα
40ml σάλτσα σόγιας
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας
2 κλωναράκια θυμάρι ή 1½ κ.γ. αποξηραμένο
1 κ.γ. μπαχάρι
½ κ.γ. πιπέρι καγιεν
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
½ κ.γ. γαρίφαλο
½ κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι
λίγο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr