49
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- θυμάρι 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- ζωμός λαχανικών 1 κγ
- καρίνο 0.5 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- λάδι 0.5 φλιτζανάκι
4 μπριζόλες λαιμού 2 κουτ. της σούπας μουστάρδα 1 κουτ. του γλυκού θυμάρι 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 κουτ. του γλυκού ζωμό λαχανικών σε σκόνη 12 κουτ. του γλυκού καρίνο 1 κουτ. του γλυκού ρίγανη ελάχιστο δεντρολίβανο αλάτι 1/2 φλ. του καφέ λάδι νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr