246
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- λεμόνι 1 κγ
- γλυκιά σάλτσα 1 κσ
- κρέμα μπαλσάμικο 1 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- ρίγανη 1 κσ
- λουίζα 1 κγ
- μέλι 1 κγ
- φυστικοβούτυρο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Πείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;; Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται; Να μας "σπάει" την μύτη και εμείς να αδημονούμε να κόψουμε μιαν ακρούλα; Βέβαια εγώ δεν είχα κάρβουνα, αλλά η ηλεκτρική μου ψηστιερούλα έβγαλε εις πέρας μια χαρά την αποστολή της!! Οι μπριζόλες μαριναρίστηκαν μερικές ώρες πριν ψηθούν. Απέκτησαν έξτρα νοστιμιά και διατήρησαν εσωτερικά την απαραίτητη υγρασία, που τις κράτησε μαλακές. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το χοιρινό πρέπει να ψήνεται καλά...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com