108
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- κανέλα 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 180 ml
- ηλιέλαιο 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
Λατρεύω το άρωμα της κανέλλας. Όχι μόνο στα γλυκά, αλλά και σε αλμυρά πιάτα. Από την άλλη, μου αρέσει πολύ και το άρωμα των εσπεριδοειδών (πορτοκαλιού, μανταρινιού, λεμονιού) στα γλυκά. Ο συνδυασμός λοιπόν αυτών των δύο πραγματικά με ενθουσιάζει!! Η συνταγή που ακολουθεί συνδυάζει αυτά τα δύο αγαπημένα αρώματα σε αφράτα και αρωματικά κεκάκια (muffins).
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr