124
Υλικά
- ελαιόλαδο 150 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 100 ml
- κριθαράκι 2 φλ
- ντομάτα 1 φλ
- πάπρικα 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
Τα θαλασσινά γίνονται και υπέροχα πιάτα για όλη την οικογένεια και απογειώνουν με τη μοναδική τους γεύση υλικά που είχαμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε παραδοσιακά με κρεατικά, όπως το κριθαράκι!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com