185
Βάζουμε το νερό και την ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά.Όταν το σιρόπι είναι έτοιμο το κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες και λίγο χυμό λεμονιού.Αναμειγνύουμε το λάδι με την μπύρα, την κανέλα και το γαρίφαλο.Βάζουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το μισό αλεύρι, το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι να γίνει η ζύμη.Παίρνουμε μία ποσότητα ζύμης και με τα χέρια μας την ανοίγουμε σε φύλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr