75
Υλικά
- φουντούκι 140 γρ
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- κακάο 20 γρ
- αραβοσιτέλαιο 15 γρ
- ηλιέλαιο 15 γρ
Ελαφρώς πιο ρευστή από την κλασσική, σπιτική πραλίνα φουντουκιού που γίνεται με γάλα, "πήζει" στο ψυγείο όπου διατηρείται αλλά έτσι κι αλλιώς η νοστιμιά παραμένει σε υψηλό επίπεδο... ένα βαζάκι γεμάτο ενέργεια και υψηλή θρεπτική αξία λόγω των ξηρών καρπών και του κακάο που σας εγγυώμαι ότι αξίζει να τη δοκιμάσετε ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com