82
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 180 γρ
- χυμός μανταρινιού 200 γρ
- σησαμέλαιο 190 γρ
- αλεύρι 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μανταρίνι 1 τμχ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- σουσάμι 30 γρ
- μανταρίνι 150 γρ
Υλικά - 180 γρ. ζάχαρη άχνη - 200 γρ. φρέσκο χυμό μανταρινιού - 190 γρ. σουσαμέλαιο - 400 γρ. αλεύρι - 1 κ.γ. μέικιν πάουντερ - Ξύσμα από ένα μανταρίνι - 100 γρ. λευκό αμύγδαλο σε σκόνη - 1 πρέζα αλάτι - 30 γρ. σουσάμι - 150 γρ. γλυκό του κουταλιού μανταρίνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr