104
Ένα πανεύκολο, πολύ νόστιμο, πορτοκαλένιο κέικ από μια παλιά οικογενειακή συνταγή. Τα υλικά της ήταν μετρημένα με ποτήρι νερού αλλά, κατόπιν δοκιμών, τα μετέτρεψα σε γραμμάρια, για ευκολία. Όλα τα υλικά αναμειγνύονται μέσα σε ένα μπολ και δεν απαιτείται η ...Η ανάμειξη του λαδιού και της ζάχαρης παραδοσιακά γινόταν με το χέρι, για να βοηθήσει η θερμότητά του να λιώσει πιο γρήγορα η ζάχαρη, η οποία στην αρχική συνταγή ήταν αρκετή...Εγώ προτείνω μια λογική ποσότητα ζάχαρης και μάλιστα καστανής. Το κέικ μπορεί να ψηθεί μέσα σε ταψάκι, για να γίνει πιο λεπτό και πιο στεγνό...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com