365
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα/ες
- ινδοκάρυδο 1 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- σιμιγδάλι χοντρό 0.5 κούπα/ες
- ηλιέλαιο 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κονιάκ 3 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 3 κούπα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- χυμός πορτοκαλιού 4 κσ
Τί λέτε... συμφωνείτε να κλείσουμε γλυκά το φαγοπότι με ένα νηστήσιμο, ολόχρυσο ραβανί (ή ρεβανί στα μέρη μας) χωρίς ίχνος αυγού αλλά με μια μοναδική νοστιμιά και την υπέροχη πινελιά του ινδοκάρυδου;;; Όποιος το δοκίμασε ...ξετρελλάθηκε... ακόμη κι αυτοί που δεν είναι από τους φανατικούς φίλους του ινδοκάρυδου (ξέρουν αυτοί!!!) το απόλαυσαν!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com