by admin

Νηστήσιμο ραβανί με ινδοκάρυδο και πορτοκάλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τί λέτε... συμφωνείτε να κλείσουμε γλυκά το φαγοπότι με ένα νηστήσιμο, ολόχρυσο ραβανί (ή ρεβανί στα μέρη μας) χωρίς ίχνος αυγού αλλά με μια μοναδική νοστιμιά και την υπέροχη πινελιά του ινδοκάρυδου;;; Όποιος το δοκίμασε ...ξετρελλάθηκε... ακόμη κι αυτοί που δεν είναι από τους φανατικούς φίλους του ινδοκάρυδου (ξέρουν αυτοί!!!) το απόλαυσαν!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com