187
Υλικά
- τυρί φέτα 250 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- πάπρικα 0.5 κγ
- πιπεριές τσίλι 0.5 τμχ
Πήρα μερικές που τις έψησα για να τις βάλω σε βάζο με λαδόξιδο και τις υπόλοιπες τις έκανα αυτό το βελούδινο κατακόκκινο ντιπ. Εκτός από βουτιές με κριτσίνια, μπορεί να μπει μέσα σε σάντουιτς, σε σάλτσες για μακαρονάδες, σε πίτσα αντί σάλτσας ή σε ντρέσινγκ για σαλάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com