100
Υλικά
- ταραμάς λευκός 100 γρ
- ψωμί του τόστ 1 φέτ
- άσπρα φασόλια 100 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- ελαιόλαδο 180 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- πεκάν 2 κσ
Ένα νηστίσιμο dip που δίνει άλλη γεύση στον ταραμά! Νόστιμο και υγιεινό, σαν κολατσιό επάνω σε λαγάνα ή σε ένα απλό φρυγανισμένο ψωμάκι είναι τόσο χορταστικό! Οι πιπεριές το κάνουν πικάντικο και ...σχεδόν πορτοκαλί, τα φασόλια του χαρίζουν επιπλέον γεύση και τα φιστίκια (αν τα βάλετε) του δίνουν έναν άλλο "αέρα" ...μια νέα ταυτότητα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com