63
Υλικά
- αμπελόφυλλα 60 τμχ
- ρύζι καρολίνα 300 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 450 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- άνηθος 3 κσ
- δυόσμος 5 κσ
- μαϊντανός 2 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 ποτ
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
50-60 αμπελόφυλλα μετρίου μεγέθους
250-300 γρ ρύζι καρολίνα
350-450 γρ φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες
2 μέτρια ξερά ψιλοκομμένα κρεμμύδια
3-4 κ.σ. άνηθο
5-6 κ.σ δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
Χυμό ενός λεμονιού
1 φλιτζάνι βραστό νερό
½ -1 ποτήρι ελαιόλαδο
50-60 αμπελόφυλλα μετρίου μεγέθους
250-300 γρ ρύζι καρολίνα
350-450 γρ φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες
2 μέτρια ξερά ψιλοκομμένα κρεμμύδια
3-4 κ.σ. άνηθο
5-6 κ.σ δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
Χυμό ενός λεμονιού
1 φλιτζάνι βραστό νερό
½ -1 ποτήρι ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmamas.gr