by admin

Ντολμάδες με γούλα (σέσκουλα) και μπακαλιάρο ή τόνο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν ξαρμυρίζω μπακαλιάρο, πάντα κρατάω λίγες μερίδες στην κατάψυξη για επόμενη χρήση. Εμείς βλέπετε τον συνδυάζουμε με πάρα πολλά άλλα υλικά οπότε ακόμη και με δυο μερίδες που λέει ο λόγος φτιάχνω φαγητό. Ειδικά φέτος που τα τραπέζια μας περιορίζονται σε ελάχιστα άτομα, περίσσεψε αρκετός. Μια πρόταση λοιπόν για την αξιοποίησή του είναι και τούτοι εδώ οι ντολμάδες, οι σεσκουλοντολμάδες με μπακαλιάρο ή με τόνο αν δεν έχουμε μπακαλιάρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: σεσκουλοντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr