71
Υλικά
- ντοματίνια 1 κιλ
- ελαιόλαδο 1 λτ
- σκόρδο 6 σκελ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- θυμάρι 10 κλων
- ρίγανη 4 κλων
- δυόσμος 4 κλων
- βασιλικός 2 κλων
- πιπεριές χρωματιστές 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- μπαχάρι 1 κγ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
Ελαφρώς αφυδατωμένα ντοματίνια που μαγειρεύονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χρησιμοποιούνται σε γαρνιτούρες και σαλάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr