96
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1 κιλ
- φαρίνα 350 γρ
- σόδα αναψυκτικό 400 ml
- αλάτι 0.5 κγ
Η συνταγή που θα σας δώσω σήμερα, είναι η πιό επιτυχημένη δοκιμή που έχω κάνει για μπακαλιάρο παστό! Είναι η τραγανή του κρούστα, που συγχρόνως είναι και αέρινη και ελαφριά! Συνήθως ο μπακαλιάρος στο σπίτι, παρότι πάντα είναι νόστιμος, είναι δύσκολο να έχει τραγανή και συμπαγή κρούστα που είναι και αέρινη και ελαφριά!
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com