80
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- γάλα 0.5 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- γραβιέρα Κρήτης 2 φλ
- τσένταρ 2 φλ
- γκούντα 2 φλ
- μπέϊκον 4 φέτ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Οι πατάτες έγιναν τόσο νόστιμες, τυρένιες και κρεμώδεις, που δεν μπορούσαμε να μην τις μοιραστούμε και μαζί σας. Άλλωστε, είναι τόσο εύκολη η εκτέλεση, τόσο απλά τα υλικά και -κυρίως- τόσο απολαυστικό το αποτέλεσμα, που υπάρχει σοβαρός λόγος να τις φτιάξετε σήμερα κιόλας. Σας υπόσχομαι ότι αποκλείεται να μην τις λατρέψετε με την πρώτη κιόλας πιρουνιά (ακριβώς δηλαδή τη στιγμή που τα λιωμένα τυράκια και το τραγανό μπέικον θα κάνουν μια μικρή γιορτή στον ουρανίσκο σας).
Διάβασε τη συνταγή στο www.sundayspoon.gr