77
[start_directions]Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό.Τα αναμειγνύουμε με τον κιμά, την σάλτσα, το ρύζι, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, ρίγανη, θυμάρι και το ελαιόλαδο.Δουλεύουμε το μείγμα καλά.Καθαρίζουμε τις πατάτες και με την βοήθεια από ένα κουτάλι τις σκάβουμε.Τις τοποθετούμε σε ταψί και τις γεμίζουμε με το μείγμα.Τις καλύπτουμε με φέτες από ντομάτα.Ενδιάμεσα βάζουμε τα υπολείμματα από τις πατάτες.Αρωματίζουμε με ρίγανη και ελαιόλαδο.Τοποθετούμε τριμμένο κίτρινο τυρί, το νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.[end_directions]
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr