133
Υλικά
- βλίτα 1 κιλ
- αυγά 10 τμχ
- γάλα φρέσκο 200 ml
- κορν φλάουρ 1 κγ
- λιαστή ντομάτα 100 γρ
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- φέτα 250 γρ
- κασέρι 200 γρ
- ελαιόλαδο 100 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
Υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο! Θα το σερβίρουμε με ζεστό ψωμί ή μια τηγανιά πατάτες. Υλικά 1 κιλό βλίτα (κρατάμε μόνο τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια) 10 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 200 ml γάλα φρέσκο 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ 100 γρ. ντομάτες λιαστές, ψιλοκομμένες τα φυλλαράκια από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα, ή 1 κουτ. σούπας δυόσμος ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr