40
Υλικά
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη 110 γρ
- αυγά 2 τμχ
- φαρίνα 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- βανιλίνη 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κράμπλ 250 γρ
- βούτυρο 150 γρ
Εντάξει μια απλή αλλαγή που θα κάνει την υφή λίγο πιο υγρή και πολύ νόστιμη!!! Εξάλλου, όταν είσαι στο εξοχικό, είναι 9 το πρωί, με το κοντινότερο μάρκετ στο 10λεπτό και τα έχεις όλα έτοιμα επάνω στο τραπέζι ενώ θέλεις να πας για μπάνιο στις 11, δεν πας με τί-πο-τα μέχρι εκεί για ένα γιαούρτι!!! Και πολύ καλά κάνεις ...γιατί το κέικ που στρογγυλοκάθεται πια μέσα στην πιατέλα είναι υπερόχο και πεντανόστιμο! Η υγρή του υφή το κάνει να φαίνεται σιροπιαστό και το κρατσανιστό crumble το κάνει την πιο απολαυστική παρέα για τον καφέ, το κρύο τσάι ή το γάλα. ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com