212
Υλικά
- ασπράδι 5 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- σοκολάτα -
- φρούτα του δάσους 400 γρ
- χυμός ροδιού 0.33 φλ
- χυμός βύσσινο 0.33 φλ
5 ασπράδια 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι Για το γαρνίρισμα 600 γρ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 3-4 κ.σ. άχνη 1 κεσεδάκι γιαούρτι με γεύση κόκκινα φρούτα ή βανίλια καρούλια σοκολάτας ή λιωμένη σοκολάτα Φρούτα δάσους ολόκληρα και κρύα Για το κουλί κόκκινων φρούτων 400 γρ. φρούτα του δάσους 3 κ.σ. ζάχαρη 1/3 φλ. χυμός ρόδι ή βύσσινο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr