104
Υλικά
- αβοκάντο 3 τμχ
- γάλα καρύδας 500 ml
- μέλι 4 κσ
- κουβερτούρα 1 τμχ
- ξύσμα λάιμ 0.5 κγ
- φιστίκι 1 κσ
- χυμός λάιμ 1 κγ
Σήμερα έχω την τιμή να σας παρουσιάσω ένα πολύ ιδιαίτερο παγωτό. Αβοκάντο με αρώματα εσπεριδοειδών και σοκολάτα! Αβοκάντο το αγαπημένο θα μπορούσα να πω... για μένα τουλάχιστον! Απολαύστε, λοιπόν, ένα παγωτό αβοκάντο (βασική προϋπόθεση να σας αρέσει η γεύση του που δεν εξαφανίζεται με την σοκολάτα και το lime) σε δύο εκδοχές με κομματάκια σοκολάτας και λεμονιού αλλά και εντελώς σοκολατένιο.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com