139
Υλικά
- γάλα φρέσκο 400 ml
- γλυκόζη 25 γρ
- χαρουπάλευρο 20 γρ
- κακάο 20 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 120 γρ
- φουντουκόπαστα 150 γρ
- κουβερτούρα 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
Οπως είχα υποσχεθεί, επανέρχομαι με συνταγές για παγωτό και απο σήμερα ξεκινά μια ακόμη "εβδομάδα παγωτού" στο laboratorio! Μην ξεχνάτε γενικές πληροφορίες αλλά και οδηγίες για να φτιάξετε παγωτό θα βρείτε εδω.
Το παγωτό μπάτσο (bacio - από το γνωστό σοκολατάκι της Perugina) είναι μια κλασσική αγαπημένη γεύση παγωτού. Βασικά συστατικά το κακάο και τα φουντούκια, θα το συναντήσετε στην Ιταλία και ως παγωτό gianduja, ενω κάτι ανάλογο στην Ελλάδα είναι το παγωτό φερρέρο.
Υπέροχα κρεμώδες παγωτό κακάο και φουντούκι λοιπόν, σε δική μου εκτέλεση!
Το παγωτό μπάτσο (bacio - από το γνωστό σοκολατάκι της Perugina) είναι μια κλασσική αγαπημένη γεύση παγωτού. Βασικά συστατικά το κακάο και τα φουντούκια, θα το συναντήσετε στην Ιταλία και ως παγωτό gianduja, ενω κάτι ανάλογο στην Ελλάδα είναι το παγωτό φερρέρο.
Υπέροχα κρεμώδες παγωτό κακάο και φουντούκι λοιπόν, σε δική μου εκτέλεση!
Δόση : 1 Lt
Βαθμός δυκολίας : μέτρια δύσκολο
Υλικά : 400ml γάλα φρέσκο πλήρες,
...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com