63
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- μόρφατ 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- σιμιγδάλι χοντρό 2 κούπα/ες
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1.5 κούπα/ες
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ζάχαρη 3 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 1 κσ
Ένας ωραίος συνδυασμός του παγωτού με το σιροπιαστό γλυκό!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr