184
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 750 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- φυτική κρέμα γάλακτος 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 300 γρ
Μία πολύ ωραία συνταγή για παγωτό στρατσιατέλα από την Ντίνα Νικολάου. Ωραία ιδέα να έχει βάση το γιαούρτι, του δίνει μια άλλη διάσταση, κάτι διαφορετικό απ΄ότι είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Γεμάτη γεύση, έντονη η παρουσία του γιαουρτιού με μικρές ευχάριστες δόσεις σοκολάτας. Όσοι αγαπάτε το γιαούρτι, θα το λατρέψετε!
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com