by admin

Παγωτό καφέ (μόκα) χωρίς παγωτομηχανή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λατρεύω τη γεύση του καφέ σε κάθε είδους γλυκό, κάτι που είναι εξαιρετικά παράξενο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μου πολυαρέσει να πίνω καφέ. Είναι βελούδινο, μαλακό και πλούσιο, με τη γεύση του καφέ να είναι έντονη αλλά όχι υπερβολική. Το μαγικό αυτού του παγωτού έγκειται στο ότι παραμένει μαλακό και κρεμώδες ακόμα κι αν μείνει στην κατάψυξη για μέρες κι αυτό οφείλεται πρώτον, στο ότι δεν περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού, και δεύτερον στην προσθήκη αλκοόλ στο μείγμα υπό τη μορφή λικέρ καφέ.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Παγωτά
Περισσότερες συνταγές: μόκα, παγωτό μόκα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com