60
Υλικά1 μόρφατ (σαντιγύ σε κρέμα)2 αυγά1 ½ φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη1κουτί μεγάλο γάλα εβαπορέ125 γρ. Κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος λιωμένη σε μπαιν μαρί2 βανίλιες ΕκτέλεσηΚτυπάμε το γάλα εβαπορέ παγωμένο για 1-2 λεπτά.Ρίχνουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια συνεχίζοντας το κτύπημα.Κατόπιν προσθέτουμε τα ασπράδια των αυγών κτυπημένα μαρέγκα, μετά τους κρόκους κτυπημένους.Κτυπάμε για 1-2 λεπτά [...]Παγωτό σοκολάτα είναι ένα άρθρο από το: Συνταγές Μαμάς
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com