47
Είναι κανά δυο χρόνια τώρα, που μου έχει μπει στο μυαλό να φτιάξω παγωτό με γεύση χαλβά. Τώρα πώς μου ήρθε; Άγνωστο. Απλά σκεφτόμουνα ότι θα ταιριάζει. Η ώρα του πειραματισμού ήρθε. Η συνταγή του απλού και πετυχημένου παγωτού της Αγγελικής ήταν αυτή που θα χρησιμοποιούσα σαν βάση και ο Θεός βοηθός να μην χρειαστεί να φάω εγώ ένα 2 λιτρο παγωτό (κάπου εκεί βγαίνει). Τελικά το πείραμα πέτυχε! Τα αγόρια μου το έφαγαν με χαρά, χωρίς διαμαρτυρία (δεν είχα αποκαλύψει τι είχε μέσα, χεχε) άρα όλα καλά! Αυτό το άρθρο προέρχεται από το blog μικρή κουζίνα: Παγωτό χαλβάς!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com