by admin

Παλληκάρια Κρητικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Όταν λέμε Παλληκάρια δεν εννοούμε ψιλόλιγνα ντελικανιδάκια με μουστάκια. Τα παλληκάρια ή πολυσπόρια ή οσπριάδα ή πανσπερμία είναι ένα φαγητό γνωστό από την αρχαιότητα. Τα παλληκάρια είναι ποικιλία όλων των οσπρίων, όπως: ρεβύθια, μαυρομάτικα φασόλια, φακή, φακή κόκκινη, μπαρμπούνια, φασόλια άσπρα, φασόλια μαύρα, φάβα, κουκιά, παπούλες, κεχρί (καλαμπόκι) και σιτάρι, και μπορούν να μαγειρευτούν είτε ως σαλάτα είτε με το ζουμί τους αλευρολέμονο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: πολυσπόρια
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr