50
Υπάρχει λόγος,κάθε φορά που έρχονται φίλοι στο σπίτι για καφέ,να ξοδεύουμε μια περιουσία σε αμφιβόλου ποιότητας γλυκά απο ζαχαροπλαστεία?Η απάντηση είναι απλή.ΌΧΙ......!Η συνταγή που σας δίνω σήμερα έρχεται να μας το αποδείξει με την απλότητα και την ευκολία της.Η σφολιάτα,αυτό το μαγικό φύλλο της ζαχαροπλαστικής(και όχι μόνο),δεν πρέπει να λείπει ποτέ απο την κατάψηξη μας.Μπορούμε να φτιάξουμε πάρα πολλά γλυκά με τη σφολιάτα,γρήγορα,εύκολα και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Ετσι λοιπόν σας δίνω μια αυθεντική Γαλλική συνταγή για Palmiers(παλμιέ),με ΥΛΙΚΑ:1φύλλο σφολιάτας,ζάχαρη και λίγ
Διάβασε τη συνταγή στο dinassweets.blogspot.com