77
Το λέω άκρως καλοκαιρινό γιατί δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από 5 λεπτά πάνω από μια κατσαρόλα και μετά ψυγείο, και καθάρισες. Ιδανικό για να το φτιάξεις νωρίτερα ώστε να μην έχεις ετοιμασίες της τελευταίας στιγμής. Απλά έχε στο νου σου πως όσο πιο πολύ μένει στο ψυγείο τόσο πιο πολύ πήζει, οπότε μην την αφήσεις εκεί για μέρες… ναι? ?
Για το μάτσα έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν και έχω τονίσει πως διαλέγω πάντα το Matcha Ninja. Είναι 100% ceremonial grade (δηλαδή ανώτερης ποιότητας), είναι 100% πιστοποιημένο βιολογικό, με τριπλή βιολογική πιστοποίηση και single-origin που σημαίνει πως ελέγχεται πλήρως ως προς την ποιότητά του.
Διάβασε τη συνταγή στο thehealthycook.gr