331
Υλικά
- σπάλα 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κόκκινο κρασί 100 ml
- νερό 200 ml
- σάλτσα ντομάτας 1 κουτί
- κονκασέ 1 κουτί
- ντοματοπελτές 2 κγ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, μαλακό και χωρίς κόκαλα για τα παιδιά και η νοστιμιά του απέραντη. Είναι από τα πρώτα φαγητά που έμαθα να κάνω- μετά τα μακαρόνια και για αυτό σήμερα θα σου παρουσιάσω την πανεύκολη συνταγή μου για μοσχάρι κοκκινιστό.
Τα υλικά δεν είναι πολλά, η προετοιμασία είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή στο μαγείρεμα, μιας και για να μαγειρευτεί σωστά θέλει λίγη ώρα. Μην φοβάσαι όμως, γιατί δε θα χρειάζεται να είσαι πάνω από το φαγητό όλη την ώρα.
Τα υλικά δεν είναι πολλά, η προετοιμασία είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή στο μαγείρεμα, μιας και για να μαγειρευτεί σωστά θέλει λίγη ώρα. Μην φοβάσαι όμως, γιατί δε θα χρειάζεται να είσαι πάνω από το φαγητό όλη την ώρα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr