235
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- γάλα 125 γρ
- βούτυρο 90 γρ
Θες να κάνεις σπιτικό ψωμί, αλλά βαριέσαι τη διαδικασία; Δε μπορείς να περιμένεις τη ζύμη να φουσκώσει με τη μαγιά και έπειτα να το ψήσεις; Αν, ναι τέλεια γιατί σήμερα σου έχω την πιο εύκολη συνταγή για σπιτικό ψωμί χωρίς μαγιά. Είμαι σίγουρη, ότι σου φαντάζει και εσένα όνειρο, όπως ακριβώς ήταν και για μένα όταν την ανακάλυψα και την δοκίμασα.
Το ζυμάρι είναι πανεύκολο, με λίγα υλικά και ακόμα πιο εύκολο τρόπο παρασκευής. Είναι τόσο εύκολο που θα γίνει καθημερινή συνήθεια και το σπίτι θα έχει πάντα φρέσκο και μοσχοβολιστό ψωμάκι.
Το ζυμάρι είναι πανεύκολο, με λίγα υλικά και ακόμα πιο εύκολο τρόπο παρασκευής. Είναι τόσο εύκολο που θα γίνει καθημερινή συνήθεια και το σπίτι θα έχει πάντα φρέσκο και μοσχοβολιστό ψωμάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr