87
Υλικά
- φουντούκι 100 γρ
- αμύγδαλα 120 γρ
- φρουί γλασέ 220 γρ
- γλυκά κουταλιού 220 γρ
- κανέλα 1 κγ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- πιπέρι 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- λεμόνι -
- αλεύρι 80 γρ
- ζάχαρη 140 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- ζάχαρη άχνη -
Το panforte είναι το Ιταλικό παστέλι που σημαίνει «Δυνατό ψωμί». Χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και ξεκίνησε να φτιάχνεται στην περιοχή της Τοσκάνης. Είναι το πιο ακριβό παστέλι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr