721
Υλικά
- πανγκάσιος 4 τμχ
- ντοματάκια 1 φλ
- σάλτσα 0.5 φλ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λάδι 0.5 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
Το νόστιμο ψάρι πανγκάσιους γίνεται ακόμη πιο γευστικό στο φούρνο με σάλτσα και σκόρδο. Υλικά: 4 φιλέτα πανγκάσιους 1 φλ. ντοματάκια 1/2 φλ. σάλτσα 1/2 κρεμμύδι ξερό 2 σκ. σκόρδο1/2 φλ. λάδι 1 φύλλο δάφνης αλάτι, πιπέρι λίγο θυμάρι
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com