143
Υλικά
- αλεύρι 160 γρ
- καλαμποκάλευρο 60 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 60 γρ
- γάλα 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- μπανάνες 2 τμχ
- μέλι -
Τα Πανκέικς δεν είναι απλές τηγανίτες με αλεύρι και νερό. Ο πλούσιος και παχύς χυλός με την προσθήκη ποσότητας αλευριού καλαμποκιού, τους χαρίζει, εκτός από τη γήινη και πολύ ιδιαίτερη γεύση του, και όμορφο χρώμα. Η προσθήκη του γιαουρτιού τα κάνει απαλά και φουσκωτά και βεβαίως το φρούτο -εδώ βάζουμε μπανάνες- ενισχύει τη νοστιμιά του..
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es