89
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γάλα καρύδας 170 ml
- ζάχαρη 60 γρ
- βανίλια τμχ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- ροδάκινα 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- αλεύρι 0.5 κγ
200 ml κρέμα γάλακτος 170 ml γάλα καρύδας 50-60 γρ ζάχαρη 1 φιαλίδιο βανίλιας (εάν έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε “φασόλι” βανίλιας. Μεγάλη η διαφορά!) 2 γρ agar agar 1 ροδάκινο 2 κ.σ. (κοφτές) καφετιά ζάχαρη 1/2 κ.γ. αλεύρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr