by admin

Παντζαρόπιτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προετοιμασία: 1 ώρα, Ψήσιμο πίτας: 1 ώρα Υλικά (για ταψί Νο 30): Για το φύλλο: 4 ½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι1/2 κουτ. γλυκού αλάτι1 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό1/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο1 κουτ. σούπας ξίδι1 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό Για τη γέμιση: 1 κιλό παντζάρια, βιολογικά, καθαρισμένα1 κοφτό κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο3 αυγά, βιολογικά200 ml γάλα φρέσκο200 γρ. ανθότυρο, λιωμένο με πιρούνι1 φλιτζ. τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένηαλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Διαδικασία: Φύλλο: Σε ένα μεγά
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: παντζαρόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com