44
Υλικά
- παντζάρια 500 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 500 γραμ. παντζάρια 200 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό 3 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι λευκό αλάτι-πιπέρι 50 γραμ. καρύδια (προαιρετικά) Βράζουμε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια...
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com