70
Υλικά
- παπαρδέλες 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- μανιτάρια αγάρικα 250 γρ
- χωριάτικα λουκάνικα 4 τμχ
- κονκασέ 1 κουτί
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 κφτ κγ
- μπούκοβο 1 κγ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- βούτυρο 2 κσ
Τις προάλλες βρήκα στο Σ/Μ μια συσκευασία πλατιές, μακριές χυλοπίτες με κουρκουμά.Ήταν κατακίτρινες (λόγω του κουρκουμά) και υπέθεσα ότι μετά το μαγείρεμα το χρώμα θα αλλοιωνότανε, όμως και όταν μαγειρεύτηκαν κίτρινες-κίτρινες παρέμειναν και ήταν και πάρα πολύ νόστιμες.Τις συνδύασα με μια νόστιμη σάλτσα με χωριάτικα λουκάνικα, μανιτάρια, καρότα, πιπερίτσες και μπόλικα κρεμμύδια και χωρίς καθόλου κόπο έγινε ένα φαγάκι σκέτη απόλαυση!Πάμε να το μαγειρέψουμε και παρέα!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com