155
Υλικά
- πάπια 2 κιλ
- μήλα 0.5 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- σπορέλαιο 1 φλ
- βούτυρο 3 κσ
- γαρύφαλλο 10 τμχ
- κανέλα 3 ξύλο/α
- πιπέρι 2 κσ
- μπαχάρι 1 κσ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κόκκινο κρασί 1.5 ποτ κρασ
- χυμός ντομάτας 0.67 συσκ
Η πιο νόστιμη εκδοχή του φαγητού αυτού περιλαμβάνει αγριόπαπια. Κι εδώ είναι που χρειάζεται λίγη προσοχή στη διαδικασία παρασκευής της συνταγής... Οι ήμερες πάπιες (εκτροφής) είναι πολύ πιο ευκολομαγείρευτες. Το αποτέλεσμα όμως αποζημιώνει τους πάντες, οπότε μην διστάσετε να παρουσιάσετε το πιάτο αυτό, κι όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr