86
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- αλάτι -
- κολοκύθα -
- τυρί φέτα 0.5 κιλ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα φρέσκο 1 ποτ
- γάλα εβαπορέ 1 λτ
- λάδι -
Με πολλή χαρά γράφω αυτή τη συνταγή σήμερα, καθώς είναι παραδοσιακή του τόπου μου που βρίσκεται κοντά στο Μεσολόγγι. Στα μέρη μου οι πίτες ψήνονται στα κάρβουνα και από τις δύο πλευρές (τις γυρίζουμε στην πλαστήρα), πράγμα δύσκολο για όσους το κάνουν πρώτη φορά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr