58
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- ζάχαρη 2 φλ
- αυγά 6 τμχ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 3 ποτ
- κανέλα 1 τμχ
- γαρύφαλλο 3 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Θα φτιάξουμε το παραδοσιακό ρεβανί. Είναι απλό, εύκολο και γρήγορο. 125 γρ. αγελαδινό βούτυρο 2 φλιτζάνια ζάχαρη 6 αυγά 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό 1 κεσεδάκι ζωντανό γιαούρτι 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρίσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1,5 κιλό νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 1 στικ κανέλας 2-3 γαρίφαλα μισό λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr