69
Υλικά
- πατάτες 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μαϊντανός 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φιλέτο μπακαλιάρου 4 τμχ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- φρυγανιά 0.33 φλ
- παρμεζάνα 0.25 φλ
Παρ' όλο που το ψάρι αρέσει σ' όλους μας στο σπίτι, συμφωνούμε όλοι στο ότι δε θέλουμε το μοναδικό του "άρωμα" να πλανάται στην ατμόσφαιρα, κάθε φορά που μαγειρεύω...Η μυρωδιά φυσικά εξουδετερώνεται όταν βράζω ξυλάκια κανέλας και μοσχοκάρφια, δεν ήθελα όμως ούτε να μυρίζει το σπίτι..... Χριστούγεννα!!Πολύ εύκολο και γευστικότατο!!!
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com