50
Υλικά
- βούτυρο 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- γάλα 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 400 γρ
- μαρμελάδα βερίκοκο 200 γρ
Υλικά: για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30cm: 200γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία δωματίου) 1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου) 150γρ ζάχαρη 50γρ γάλα (χλιαρό) ξύσμα πορτοκαλιού βανίλια 1 κ.γ. μπέικιν αλεύρι 400γρ περίπου,μέχρι να πλάθεται η ζύμη. 200γρ μαρμελάδα βερύκοκο
Διάβασε τη συνταγή στο tomyalostofagito.gr