46
Υλικά 1 κούπα σπορέλαιο 3 ¼ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/3 κούπας ζάχαρη 7 κουταλιές κονιάκ 7 κουταλιές. χυμό πορτοκαλιού 1 κουταλιά. ξύσμα λεμονιού 1 κουταλάκι. μπέικιν πάουντερ 1 κούπα μαρμελάδα φράουλα Εκτέλεση Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα, το κονιάκ και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Το ζυμώνουμε καλά και προσέχουμε η ζύμη να είναι μαλακή. Χωρίζουμε σε 2 κομμάτια. Το ένα το στρώνουμε σε ταψί διαμέτρου 28 εκ. Αδειάζουμε την μαρμελάδα και την στρώνουμε ομοιόμορφα. Πλάθουμε την
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr