81
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- βανιλίνη 1 τμχ
- ρούμι 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 12 γρ
- μαρμελάδα 300 γρ
Η ιδέα της πάστα φλώρας στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού εξαφανίστηκε μέσα σε δύο μέρες!Ετσι κι αλλιώς δεν είναι ιδιαίτερος κόπος, αφού φτιάχνεται πολύ εύκολα. Μην παραλείψετε το μαύρο ρούμι, δίνει ιδιαίτερη γεύση! Η αγαπημένη μας πάστα φλώρα είναι με μαρμελάδα βερύκοκο, αλλά και με την μαρμελάδα δαμάσκηνο γίνεται τέλεια, όπως και με μαρμελάδα φρούτα του δάσους!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com