52
Υλικά
- πιπεριές Φλωρίνης 2 κιλ
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κύμινο 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
Η πάστα πιπεριάς είναι μία σάλτσα "πασπαρτού" και ένα ωραιότατο πρόσθετο σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά, σε κοτόπουλο και πόσα ακόμα! Τώρα που μπορούμε να βρούμε ωραιότατες πιπεριές Φλωρίνης και καυτερές, παρόλο που έχουν μία διαδικασία για να τις φτιάξουμε, είναι ο καιρός για να βάλουμε μπροστά αυτή τη φοβερή σάλτσα!...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com