by admin

Pasta (τριβελάκι) με ντοματένια σως σκόρδου,τζιντζερ και κάρυ(νηστίσιμο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

ΥΛΙΚΑ(για 2-3 μερίδες)250 γρ. τριβελάκι ή βίδεςΣάλτσα:3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο φετάκια4 μεγάλες ώριμες ντομάτες50 γρ. τζίντζερ φρέσκο τριμμένο1/2 κ.γλυκού κάρυ3 κ.σούπας ξύδι1 κ.γλυκού ζάχαρηπράσινο τριμμένο πιπέρι3-4 μεγάλα φύλλα βασιλικούελαιόλαδοΒράζουμε τα μακαρόνια 3 λεπτά λιγότερο από το κανονικό και τα σουρώνουμε.Σε βαθύ ευρύχωρο τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο και ρίχνουμε το σκόρδο,το τζίντζερ και το κάρυ.Αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία να βγάλουν τα αρώματά τους.Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη κρεμμυδιού και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.Προσθέτουμε,το ξύδι,τη ζάχαρη,αλάτι και αφήνου
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: τριβελάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com