by admin

Παστέλι

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προσπαθήστε να μην έρθουν τα χέρια σας σε επαφή με το μίγμα γιατί μπορούμε πολύ εύκολα να καούμε -το μέλι κάνει πολύ άσχημο κάψιμο και κολλάει στο δέρμα (είμαι βλέπετε παθούσα και για αυτό.... σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου!!!).Όταν κρυώσει λίγο βρέχουμε με πολύ ανθόνερο τα χέρια μας και του δίνουμε ακριβώς το σχήμα και το πάχος που θέλουμε. Κατόπιν το χαράζουμε μέχρι κάτω σε τετράγωνα κομμάτια με ένα κοφτερό μαχαίρι ή με το ροδάκι της πίτσας.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com